TROTEC

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTEC

TROTEC

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTEC

350,000ДЕН. без ДДВ: 296,610ДЕН.

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTECТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 70 l- Капацитет за одвлажнување: 24..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTEC

TROTEC

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTEC

400,000ДЕН. без ДДВ: 338,983ДЕН.

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTECТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 97 l- Капацитет за одвлажнување: 24..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)