Ударни дупчалки

Ударни дупчалки 

Ударна дупчалка 1100W - 13mm

FERM industrial

Ударна дупчалка 1100W - 13mm

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

PDM1061P_K - Ударна дупчалка 1100W - 13mm (самостезен футер)Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1100W- Механички брзини: 2- Брзина на празен од: 0-1.200/min / 0-3.100/mi..

Ударна дупчалка 550W - 13mm

FERM power tools

Ударна дупчалка 550W - 13mm

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

PDM1051 - Ударна дупчалка 550W - 13mm (самостезен футер)Спецификации- Напон: 220-240V, 50/60Hz- Моќност: 550W- Брзина на празен од: 0-3.000/min.- Удари во минута: 0-48.000/min.- Фу..

Ударна дупчалка 710W - 13mm

FERM industrial

Ударна дупчалка 710W - 13mm

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

PDM1049P - Ударна дупчалка 710W - 13mm (футер на клуч)Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 710W- Брзина на празен од: 0-3.200/min.- Удари во минута: 0-51.200/min.- Футер:..

Ударна дупчалка 710W - 13mm

FERM industrial

Ударна дупчалка 710W - 13mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

PDM1049P_K - Ударна дупчалка 710W - 13mm (самостезен футер)Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 710W- Брзина на празен од: 0-3.200/min.- Удари во минута: 0-51.200/min.- Ф..

Ударна дупчалка 800W - 13mm

FERM power tools

Ударна дупчалка 800W - 13mm

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

PDM1052 - Ударна дупчалка 800W - 13mm (самостезен футер)Спецификации- Напон: 220-240V, 50/60Hz- Моќност: 800W- Брзина на празен од: 0-3.000/min.- Удари во минута: 0-48.000/min.- Фу..

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)