Перачи под висок притисок

Перачи под висок притисок - PROAIR и FERM
Перачи под висок притисок на ладна вода
Перачи под висок притисок на топла водаПерач под висок притисок 1400W - 110bar

FERM power tools

Перач под висок притисок 1400W - 110bar

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

GRM1022 - Перач под висок притисок 1400W - 110barСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 1400W- Максимален притисок: 110Bar- Проток на вода (литри на час): 390L/H- Тежина..

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

16,999ДЕН. без ДДВ 14,406ДЕН.

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 RТехничка информација:- Моќност: 2100 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 170 бари- Макс. проток на вода: 7,67 l / h- Дозволен..

Перач под висок притисок 2200W - 170bar

FERM power tools

Перач под висок притисок 2200W - 170bar

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

GRM1026 - Перач под висок притисок 2200W - 170barСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 2200W- Максимален притисок: 170Bar- Проток на вода (литри на час): 450L/H- Старт/..

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

26,999ДЕН. без ДДВ 22,881ДЕН.

2300575 - Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 RТехничка информација:- Моќност: 2700 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 195 бари- Макс. проток на вода: 558 l..

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

36,999ДЕН. без ДДВ 31,355ДЕН.

2300675 - Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 RТехничка информација:- Моќност: 3200 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 225 бари- Макс. проток на вода: 590 l..

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

99,999ДЕН. без ДДВ 84,745ДЕН.

2301025 - Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150Техничка информација:- Макс. работен притисок: 150 бари- Проток: 430 l / h- Макс. температура на водат..

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

149,999ДЕН. без ДДВ 127,118ДЕН.

2301026 - Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160Техничка информација:- Макс. притисок: 160 бари- Работен притисок: 40-130 бари- Проток: 240-500 l / h-..

Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210

199,999ДЕН. без ДДВ 169,491ДЕН.

2301027 - Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210Техничка информација:- Макс. притисок: 210 бари- Работен притисок: 40-170 бари- Проток: 400-800 l..

Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240

249,999ДЕН. без ДДВ 211,864ДЕН.

2301028 - Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240Техничка информација:- Макс. притисок: 240 бари- Работен притисок: 30-200 бари- Проток: 500-1000 l / h..

Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOX

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOX

344,000ДЕН. 399,999ДЕН. без ДДВ 291,525ДЕН.

-14%

2301029 - Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOXТехничка информација:- Куќиште од не'рѓосувачки челик- Работен притисок: 30-170 бари- Макс. прити..

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)