Убодни пили

Убодни пили за сечење дрво

Убодна пила 550W

FERM power tools

Убодна пила 550W

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

JSM1030 - Убодна пила 550WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 550W- Брзина на празен од: 0-3.000/min.- Регулација: 0-45°- Должина на удар: 18mm- Максимално сечење во дрво..

Убодна пила 570W

FERM power tools

Убодна пила 570W

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

JSM1023 - Убодна пила 570WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 570W- Брзина на празен од: 500-3.000/min.- Регулација: 0-45°- Должина на удар: 18mm- Максимално сечење во др..

Убодна пила 710W

FERM power tools

Убодна пила 710W

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

JSM1014 - Убодна пила 710WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 710W- Брзина на празен од: 800-3.000/min.- Регулација: 0-45°- Должина на удар: 20mm- Максимално сечење во др..

Убодна пила 750W

FERM industrial

Убодна пила 750W

6,648ДЕН. 8,999ДЕН. без ДДВ 5,634ДЕН.

-26%

JSM1025P - Убодна пила во куфер 750WСпецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 750W- Брзина на празен од:500-3.000/min.- Регулација: 0-45°- Тежина: 3.3kgОпис- Варијабилна контр..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)