Отсекувачи/режачи на канали

Отсекувачи режачи на канали за во ѕидови - КАНАЛКИ за електрична инсталација

Отсекувач/режач на канали 1600W - 150mm

FERM power tools

Отсекувач/режач на канали 1600W - 150mm

15,999ДЕН. без ДДВ 13,558ДЕН.

WSM1008 - Отсекувач/режач на канали 1600W - 150mm (торба за складирање)Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1.600W- Брзина на празен од: 6.000/min.- Длабочина: 8-40mm- Шир..

Отсекувач/режач на канали 1700W - 125mm

FERM power tools

Отсекувач/режач на канали 1700W - 125mm

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

WSM1009 - Отсекувач/режач на канали 1700W - 125mm (куфер за складирање)Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1.700W- Брзина на празен од: 4.000/min.- Длабочина: 0-28mm- Шир..

Отсекувач/режач на канали 2400W - 150mm

FERM industrial

Отсекувач/режач на канали 2400W - 150mm

24,999ДЕН. без ДДВ 21,186ДЕН.

WCM1001P - Отсекувач на канали 2400W - 150mm (куфер за складирање)Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2.400W- Брзина на празен од: 8.000/min.- Вретено: 22.2mm- Длабо..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)