ПРАВОСМУКАЛКИ

ИНДУСТРИСКИ ПРАВОСМУКАЛКИ ЗА ПЕПЕЛ И ПРАШИНА PROAIR

Подобри го барањето

Индустриска правосмукалка VC30L - 1600W

OMEGA air

Индустриска правосмукалка VC30L - 1600W

11,999ДЕН. без ДДВ 10,169ДЕН.

2300599 - Индустриска правосмукалка VC30L - 1600WТехнички опис- Моќност: 1.600 W- Напон: 230V / 50H- Вшмукување вакуум: 18.000 Pa- Проток на вшмукување: 45 l / s- Синхронизиран ште..

Индустриска правосмукалка VC50L - 1600W

OMEGA air

Индустриска правосмукалка VC50L - 1600W

17,999ДЕН. без ДДВ 15,253ДЕН.

2300596 - Индустриска правосмукалка VC50L - 1600WТехнички опис- Моќност: 1.600 W- Напон: 230V / 50Hz- Вшмукување вакум: 18.000 Pa- Проток на вшмукување: 45 l / s- Синхронизиран ште..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)