ПРИБОР И ОПРЕМА ЗА АЛАТИ

ПРИБОР И ОПРЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ И АКУМУЛАТОРСКИ АЛАТИ

Подобри го барањето

Батерија 20V - 2.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 2.0AH

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

CDA1136 - Батерија 20V - 2.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Батерија 20V - 4.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 4.0AH

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

CDA1138 - Батерија 20V - 4.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Брз полнач 20V

FERM power tools

Брз полнач 20V

999ДЕН. без ДДВ 847ДЕН.

CDA1137 - Брз полнач 20VСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или ..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)