ОДВЛАЖНУВАЧИ ЗА ВОЗДУХ/АПСОРБЕРИ НА ВЛАГА

ОДВЛАЖНУВАЧИ ЗА ВОЗДУХ/АПСОРБЕРИ НА ВЛАГА

Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влага

OMEGA air

Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влага

15,000ДЕН. без ДДВ 12,712ДЕН.

2300986 - Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влагаТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 10 Lv за 24 часа на 30°C / 80% RH и 5 Lv за 24 часа на 27°C / 60% R..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTEC

TROTEC

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTEC

350,000ДЕН. без ДДВ 296,610ДЕН.

Ново

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S - Апсорбер за влага TROTECТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 70 l- Капацитет за одвлажнување: 24..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTEC

TROTEC

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTEC

400,000ДЕН. без ДДВ 338,983ДЕН.

Ново

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S - Апсорбер за влага TROTECТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 97 l- Капацитет за одвлажнување: 24..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIR

50,000ДЕН. без ДДВ 42,373ДЕН.

2300594 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 50 l- Проток на воздух:..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIR

80,000ДЕН. без ДДВ 67,797ДЕН.

2300991 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување/24 часа на 30°C/80%RH: 70 l- Проток на воздух: 400 m..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIR

90,000ДЕН. без ДДВ 76,271ДЕН.

2300595 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување/24 часа на 30°C/90%RH: 90 l- Проток на воздух: ..

Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влага

OMEGA air

Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влага

20,000ДЕН. без ДДВ 16,949ДЕН.

2300985 - Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влагаТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 20 Lv за 24 часа на 30°C / 80% RH и 11 Lv за 24 часа на 27°C / 60% ..

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)