Хидраулични дигалки

Хидраулични дигалки/крокодилки

Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KG

FERM power tools

Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TJM1008 - Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KGСпецификации- Максимално подигање: 2.000kg- Минимална висина: 135mm- Максимална висина: 356mm- Висина на подигање: 221mmОпис- ..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)