Столбни дупчалки

Столбни дупчалки за монтирање на работна маса

Столбна дупчалка 350W

FERM power tools

Столбна дупчалка 350W

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

TDM1026 - Столбна дупчалка 350WСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 350W- Футер: 13mm- Навој: B16- Брзина на празен од: 500-890-1.400-1.900-2500/min.- Висина: 600mm- Дотерувањ..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)