АЛАТИ И ПРИБОР ЗА БУШЕЊЕ/ДУПЧЕЊЕ ВО БЕТОН/ПЛОЧИ

АЛАТИ И ПРИБОР ЗА БУШЕЊЕ И ДУПЧЕЊЕ ВО БЕТОН И БЕТОНСКИ ПЛОЧИ 

Подобри го барањето

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)

TYROLIT group

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)

110,000ДЕН. без ДДВ 93,220ДЕН.

10990700 - Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)Спецификации- Дупчење/бушење до Ø 162mm- Напон: 230V- Моќност: 2.5 kW- Брзина на празен од: 450 в..

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)

TYROLIT group

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)

180,000ДЕН. без ДДВ 152,542ДЕН.

10999880 - Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)Спецификации- Дупчење/бушење до Ø 250mm- Напон: 230V- Моќност: 2.5 kW- Брзина на празен од: 360/850 вр..

Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450 - CDL***

10,500ДЕН. без ДДВ 8,898ДЕН.

34018475 - Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450 - CDL***

13,000ДЕН. без ДДВ 11,017ДЕН.

34018511 - Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450 - CDL***

14,000ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

34018514 - Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450 - CDL***

15,000ДЕН. без ДДВ 12,712ДЕН.

34018517 - Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450 - CDL***

16,000ДЕН. без ДДВ 13,559ДЕН.

34017778 - Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450 - CDL***

17,000ДЕН. без ДДВ 14,407ДЕН.

34018520 - Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450 - CDL***

7,000ДЕН. без ДДВ 5,932ДЕН.

34178733 - Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450 - CDL***

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

34170724 - Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450 - CDL***

8,000ДЕН. без ДДВ 6,780ДЕН.

34159556 - Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450 - CDL***

8,500ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

34067836 - Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 15 (2 страна/и)