Пиштоли за фарбање

Пневматски пиштоли за фарбање

Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar

FERM power tools

Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar

1,499ДЕН. без ДДВ 1,270ДЕН.

ATM1039 - Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar (горна чашка)Спецификации- Капацитет на контејнерот: 400cc- Млазница: 1.5mm- Лесно повторно полнење- Работен притисок: 4.5 - 6bar-..

Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar

FERM power tools

Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar

1,499ДЕН. без ДДВ 1,270ДЕН.

ATM1040 - Пневматски пиштол за фарбање 4.5 - 6bar (долна чашка)Спецификации- Капацитет на контејнерот: 750cc- Млазница: 1.5mm- Лесно повторно полнење- Работен притисок: 4.5 - 6bar-..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)