Дизел греалки

Дизел греалки

Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)

22,999ДЕН. без ДДВ 19,491ДЕН.

2300584 - Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 10 kW- Проток на воздух: 550 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 1,29 l/..

Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)

29,999ДЕН. без ДДВ 25,423ДЕН.

2300257 - Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 20 kW- Проток на воздух: 595 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 2,01 l/..

Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)

39,999ДЕН. без ДДВ 33,897ДЕН.

2300585 - Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 720 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 3,6 l/h..

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 20KW - OG-20 IND (200 - 400m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 20KW - OG-20 IND (200 - 400m2)

44,999ДЕН. без ДДВ 38,135ДЕН.

2300473 - Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-20 IND (200 - 400m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 20 kW- Проток на воздух: 750 m 3 / h- Потрошувачка на..

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

64,999ДЕН. без ДДВ 55,084ДЕН.

2300586 - Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-30 IND (300 - 600m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 780 m 3 / h- Потрошувачка на..

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)