Циркулари за сечење плочки

Циркулари за сечење керамика

Циркулар за сечење плочки 600W - 180mm

FERM power tools

Циркулар за сечење плочки 600W - 180mm

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

TCM1010 - Циркулар за сечење плочки 600W - 180mmСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 600W- Брзина на празен од: 2.950/min.- Регулација на маса: 0-45°- Димензија: 360x330- Дија..

Циркулар за сечење плочки 900W - 200mm

FERM power tools

Циркулар за сечење плочки 900W - 200mm

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

TCM1011 - Циркулар за сечење плочки 800W - 200mmСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 900W- Брзина на празен од: 2.950/min.- Регулација на маса: 0-45°- Димензија: 500x400- Дија..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)