Проточни пумпи/хидрофори

Проточни пумпи и хидрофори за вода

Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraft

CLEAN CRAFT

Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraft

23,600ДЕН. 24,999ДЕН. без ДДВ 20,000ДЕН.

-6%

3110058 - Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraftТехничка информација:- Пумпа за валкана вода- Максимално пумпање 966 l/min,- Притисок на пумпање 2,6 бари,..

Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOX

OMEGA air

Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOX

11,999ДЕН. без ДДВ 10,169ДЕН.

2300972 - Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOXТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 1.000 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Мак..

Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19L

OMEGA air

Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19L

7,999ДЕН. без ДДВ 6,779ДЕН.

2300369 - Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19LТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 600 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Макс. висина н..

Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOX

OMEGA air

Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOX

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

2300487 - Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOXТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 800 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Макс. висина..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)