Плински греалки

Плински греалки

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

2300255 - Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 15 kW- Проток на воздух: 320 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h..

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

2300774 - Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 650 m 3 / h- Потрошувачка на гориво:..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)