Батерии/акумулатори

Батерија и акумулатори за алати 

Батерија 20V - 2.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 2.0AH

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

CDA1136 - Батерија 20V - 2.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Батерија 20V - 4.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 4.0AH

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

CDA1138 - Батерија 20V - 4.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)