ГРЕАЛКИ

Електрични, дизел и плински греалки

Подобри го барањето

Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)

OMEGA air

Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2300547 - Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1 до 2 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 100 m 3 / ч- Напон: 230 V / ..

Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)

OMEGA air

Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2300548 - Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1.5 до 3 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 150 m 3 / ч- Напон: 2..

Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)

22,999ДЕН. без ДДВ 19,491ДЕН.

2300584 - Индустриска дизел греалка 10KW - OG-10 (100 - 200m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 10 kW- Проток на воздух: 550 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 1,29 l/..

Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)

29,999ДЕН. без ДДВ 25,423ДЕН.

2300257 - Индустриска дизел греалка 20KW - OG-20 (200 - 400m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 20 kW- Проток на воздух: 595 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 2,01 l/..

Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)

39,999ДЕН. без ДДВ 33,897ДЕН.

2300585 - Индустриска дизел греалка 30KW - OG-30 (300 - 600m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 720 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 3,6 l/h..

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 20KW - OG-20 IND (200 - 400m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 20KW - OG-20 IND (200 - 400m2)

44,999ДЕН. без ДДВ 38,135ДЕН.

2300473 - Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-20 IND (200 - 400m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 20 kW- Проток на воздух: 750 m 3 / h- Потрошувачка на..

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

64,999ДЕН. без ДДВ 55,084ДЕН.

2300586 - Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-30 IND (300 - 600m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 780 m 3 / h- Потрошувачка на..

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

2300262 - Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1.5 до 3 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 280 m 3 / ч- Напон:..

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

2300471 - Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 2.5 до 5 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 388 m 3 / ч- Напон..

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

14,999ДЕН. без ДДВ 12,711ДЕН.

2300472 - Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 4.5 до 9 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 410 m 3 / ч- Напо..

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

2300255 - Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 15 kW- Проток на воздух: 320 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h..

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

2300774 - Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 650 m 3 / h- Потрошувачка на гориво:..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)