РАЧЕН АЛАТ

РАЧЕН АЛАТ И ОПРЕМА 

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од М3 до М12

OMEGA air

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од М3 до М12

3,500ДЕН. без ДДВ 2,966ДЕН.

Ново

2507043 - Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од M3 до M12 Техничка информација:- Дворачни клешти за поп нитни - За M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12..

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од М3 до М6

OMEGA air

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од М3 до М6

2,000ДЕН. без ДДВ 1,695ДЕН.

Ново

2507044 - Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од M3 до M6 Техничка информација:- Еднорачни клешти за поп нитни - За M3, M4, M5, M6..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)