Ударни одвртувачи/завртувачи

Ударни одвртувачи и завртувачи

Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003

OMEGA air

Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

2505711 - Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003 z - 1/2Техничка информација- Брзина: 160 мин-1- Прифат: 1 / 2˝- максимален вртежен момент: 81 Nm- Тежина: 1,20 к..

Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3bar

FERM power tools

Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3bar

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

ATM1043 - Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3barСпецификации- Работен притисок: 6-3 bar- Брзина на празен од: 7.000/min.- Приклучок: ½- Максимална сила: 310NmОпис- Лев..

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z

OMEGA air

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

2505710 - Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z - 1/2Техничка информација- Механизам: Двоен ударен чекан- Брзина: 7.000 мин-1- Прифат: 1 / 2˝- Максимален вртежен мом..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)