Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици за жива ограда

Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

FERM power tools

Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

HTM1002 - Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mmСпецификации- Напон на полначот: 220-240V˜, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 20V-2.0Ah (Li-Ion)- Должина на сечилото: 580mm- Максим..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)