Електрични хефталки

Електрични хефталки

Електрична хефталка 8 - 14mm

FERM power tools

Електрична хефталка 8 - 14mm

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

ETM1004 - Електрична хефталка 8 - 14mmСпецификации- Напон: 240V, 50Hz- Ширина на спајалки: 11.3mm (тип530)- Должина на спајалки: 8-16mm- Должина на шајка: 15-16mmОпис- Регулација н..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)