КОМПРЕСОРИ

КОМПРЕСОРИ OMEGA AIR SLOVENIA 
Клипни компресори на масло со директен погон
Клипни компресори на масло со ременски погон
Клипни тивки компресори на масло со куќиште отпорно на бучава
Клипни тивки компресори без масло - БЕЗМАСЛЕНИ КОМПРЕСОРИ
Клипни бензински компресори со погон на бензински пумпи
Преносни компресори безмаслени
Завојни компресори - ИНДУСТРИСКИ КОМПРЕСОРИ
Глави за сите видови на компресори 
Прибор и опрема за сите видови компресори

Подобри го барањето


Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

110,000ДЕН. без ДДВ 93,220ДЕН.

1400986 - Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

150,000ДЕН. без ДДВ 127,119ДЕН.

1401240 - Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

80,000ДЕН. без ДДВ 67,797ДЕН.

2056469 - Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 330- Вртежи во мин..

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

10,000ДЕН. без ДДВ 8,475ДЕН.

1400918 - Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

13,000ДЕН. без ДДВ 11,017ДЕН.

1400919 - Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 210- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

33,000ДЕН. без ДДВ 27,966ДЕН.

1400921 - Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 400- Моќност на моторот (kW): 2.2- Ел. врска..

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox

OMEGA air

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox

0ДЕН. без ДДВ 0ДЕН.

10001135 - Компресор клипен за бензински станици  BS steber inoxТехничка информација:BS steber inox..

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox 1

OMEGA air

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox 1

0ДЕН. без ДДВ 0ДЕН.

10001136 - Компресор клипен за бензински станици  BS steber inox 1Техничка информација:BS steber inox..

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

OMEGA air

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

35,000ДЕН. без ДДВ 29,661ДЕН.

Ново

1401454 - Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8barTехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 350- Вртежи во минута (мин-1): 950- Моќнос..

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

75,000ДЕН. без ДДВ 63,559ДЕН.

1400981 - Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

120,000ДЕН. без ДДВ 101,695ДЕН.

1400983 - Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

12,000ДЕН. без ДДВ 10,169ДЕН.

1401585 - Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 110- Моќност на моторот (kW)..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 28 (3 страна/и)