Круни за бушење/дупчење во армиран бетон


TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија

Препорачливо за машини бушење/дупчење до 3 kW | За меки до средно тврди бетонски површини. Квалитетни алатки за најсложените апликации и максимална економска ефикасност. Одлични и конзистентни перформанси, универзална употреба и непречено бушење/дупчење во армиран бетон. Сегментирана круна произведена со TGD®-технологија со идеална висина од 11,3 mm. Ласерски заварени заби на круната со што се овозможува бушење/дупчење во армиран бетон до Ø 250 mm на овој тип на круни за максимална безбедност.
Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450 - CDL***

10,500ДЕН. без ДДВ 8,898ДЕН.

34018475 - Круна за мокро бушење/дупчење - 102x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450 - CDL***

13,000ДЕН. без ДДВ 11,017ДЕН.

34018511 - Круна за мокро бушење/дупчење - 122x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450 - CDL***

14,000ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

34018514 - Круна за мокро бушење/дупчење - 132x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија-..

Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450 - CDL***

15,000ДЕН. без ДДВ 12,712ДЕН.

34018517 - Круна за мокро бушење/дупчење - 142x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450 - CDL***

16,000ДЕН. без ДДВ 13,559ДЕН.

34017778 - Круна за мокро бушење/дупчење - 152x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450 - CDL***

17,000ДЕН. без ДДВ 14,407ДЕН.

34018520 - Круна за мокро бушење/дупчење - 162x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Техноло..

Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450 - CDL***

7,000ДЕН. без ДДВ 5,932ДЕН.

34178733 - Круна за мокро бушење/дупчење - 47x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450 - CDL***

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

34170724 - Круна за мокро бушење/дупчење - 57x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450 - CDL***

8,000ДЕН. без ДДВ 6,780ДЕН.

34159556 - Круна за мокро бушење/дупчење - 62x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450 - CDL***

8,500ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

34067836 - Круна за мокро бушење/дупчење - 67x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технолог..

Круна за мокро бушење/дупчење - 72x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 72x450 - CDL***

8,500ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

34178734 - Круна за мокро бушење/дупчење - 72x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија- ..

Круна за мокро бушење/дупчење - 82x450 - CDL***

TYROLIT group

Круна за мокро бушење/дупчење - 82x450 - CDL***

9,000ДЕН. без ДДВ 7,627ДЕН.

34017777 - Круна за мокро бушење/дупчење - 82x450x11/4” - 24-4-11,3 - CDL***TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија- ..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 13 (2 страна/и)