Електрични тримери

Електрични тримери за трева

Електричен тример 350W - 250mm

FERM power tools

Електричен тример 350W - 250mm

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

GTM1002 - Електричен тример 350W - 250mmСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 350W- Ширина на косење: 250mm- Брзина на празен од: 0-11.500/min.- Дебелина на конец: 1.2m..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)