Безмаслени тивки клипни компресори

Безмаслени тивки клипни компресори

Тивки, професионални клипни компресори без масло:

Компресорите се исклучително тивки, па затоа се особено погодни за работа каде бучавата е неопходна да е тивка.

Главна употреба за во Медицина, Компјутерски науки, Прецизна механика итн.

Воздухот што доаѓа од овие компресори е без нечистотии од масло (погоден за медицина, фарбање, автолакерска индустрија.


Компресорите се карактеризираат со сигурна работа, а основното одржување е лесно и може да го врши самиот клиент. За специјални апликации (на пр. стоматологија), достапни се додатоци како што се адсорпциони сушилници и филтри со различни капацитети, кои се резултат на нашиот развој. Со нивна употреба, воздухот може да се исчисти и суши по желба и да се подготви според специфичната област на примена.


Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

12,000ДЕН. без ДДВ 10,169ДЕН.

1401585 - Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 110- Моќност на моторот (kW)..

Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10bar

60,000ДЕН. без ДДВ 50,847ДЕН.

1401492 - Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 400- Моќност на мотор..

Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8bar

16,000ДЕН. без ДДВ 13,559ДЕН.

2050086 - Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 137- Моќност на моторот..

Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

30,000ДЕН. без ДДВ 25,424ДЕН.

2050075 - Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 274- Моќност на моторот ..

Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8bar

185,000ДЕН. без ДДВ 156,780ДЕН.

2050077 - Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 600- Моќност на моторот (kW)..

Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8bar

260,000ДЕН. без ДДВ 220,339ДЕН.

2050078 - Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на доводен воздух (l / min): 960- Моќност на моторот (kW): 5.0- Ел. врска (V ..

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

300,000ДЕН. без ДДВ 254,237ДЕН.

2050079 - Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 1.440- Моќност на мот..

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)