Мешалки за бои и маси

Електрични Мешалки за лепак, боја и маси

Електрична мешалка за боја и маси 1400W

FERM power tools

Електрична мешалка за боја и маси 1400W

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

PMM1006 - Електрична мешалка за боја и маси 1400WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1400W- Брзина на празен од 1: 180-380/min.- Брзина на празен од 2: 300-650/min.Опис- ..

Електрична мешалка за боја и маси 1800W

FERM power tools

Електрична мешалка за боја и маси 1800W

8,499ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

PMM1010 - Електрична мешалка за боја и маси 1800WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1800W- Брзина на празен од 1: 180-400/min.- Брзина на празен од 2: 300-700/min.Опис- ..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)