ПНЕВМАТСКИ ПРИБОР И ОПРЕМА

ПНЕВМАТСКИ ПРИБОР И ОПРЕМА

Подобри го барањето

Масло за клипни компресори - 1L

OMEGA air

Масло за клипни компресори - 1L

600ДЕН. без ДДВ 508ДЕН.

2900027 - Масло за клипни компресори - 1L..

Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L

OMEGA air

Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L

600ДЕН. без ДДВ 508ДЕН.

Ново

2900928 - Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L ..

Пневматска дувалка FERM

FERM power tools

Пневматска дувалка FERM

499ДЕН. без ДДВ 423ДЕН.

ATM1050 - Пневматска дувалка FERM (долга и кратка цевка)Спецификации- Работен притисок: 2-4 barВклучено - DIN спојки - Orion спојки..

Пневматско црево 10 метра - 8bar

FERM power tools

Пневматско црево 10 метра - 8bar

1,499ДЕН. без ДДВ 1,270ДЕН.

ATA1027 - Пневматско црево 10 метра - 8bar Спецификации- Универзални конектори/DIN- Спојки- 10 метра плетено црево- 8 бари..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

2504882 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

2504883 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра..

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

,2504891 - Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра..

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)