Бензински компресори

Бензински компресори со агрегатски погон

Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10bar

OMEGA air

Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10bar

120,000ДЕН. без ДДВ 101,695ДЕН.

1401131 - Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10barТехничка информација:- Проток на влезен воздух (l / min): 390- Вртежи во минута (мин-1): 1.100- Моќн..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)