FERM IDUSTRIAL FI20V PLATFORM

FERM IDUSTRIAL FI20V PLATFORM 

Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM IDUSTRIAL FI20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)


Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

FERM industrial

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

CDM1141P - Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AHСпецификации- Напон на полначот: 230-240V~, 50Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-Ion (2.0Ah)- Брзина на празен од: 0-450 & 0-1.700/m..

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AH

FERM industrial

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AH

14,999ДЕН. без ДДВ 12,711ДЕН.

CDM1147P - Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AHСпецификации- Напон на полначот: 230-240V~, 50Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-Ion (2.0Ah)- Брзина на празен од: 0-450 & 0-..

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AH

FERM industrial

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AH

13,999ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

CDM1142P - Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V~, 50-60Hz, 50W- Напон на акумулаторот: 20V Li-Ion (2.0Ah)- Брзина на празен..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)