Индустриски фенови

Индустриски фенови за топол воздух

Индустриски фен 2000W

FERM power tools

Индустриски фен 2000W

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

HAM1019 - Индустриски фен 2000WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2.000W- Регулација на темп.: Варијабилно- Темп/рег 1: 400°C (250L/min.)- Темп/рег 2: 600°C (500L/min.)О..

Индустриски фен 2000W

FERM power tools

Индустриски фен 2000W

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

HAM1015 - Индустриски фен 2000W (во куфер)Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2.000W- Регулација на темп.: Варијабилно- Темп/рег 1: 450°C (300L/min.)- Темп/рег 2: 600°C (..

Индустриски фен со регулација 2000W

FERM industrial

Индустриски фен со регулација 2000W

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

HAM1017P - Индустриски фен со регулација 2000WСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 2.000W- Регулација на температура:Варијабилно- Темп/рег 1: 50° - (250L/min.)- Темп/рег ..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)