Пневматски полирки

Пневматски полирки за полирање

Пневматска екцентрична полирка - 150mm

OMEGA air

Пневматска екцентрична полирка - 150mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2505709 - Пневматска екцентрична полирка - 150mmТехничка информација- Брзина: 10.000 мин-1- Дијаметар на дискот: 150 mm- Ексцентрично: 5 мм- Тежина: 1,15 кг- Потрошувачка на воздух..

Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mm

OMEGA air

Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mm

4,999ДЕН. без ДДВ 4,237ДЕН.

2507207 - Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mmТехничка информација- Димензии на дискот: 50 и 70 mm- Работен притисок: 6,2 бари- Потрошувачка на воздух: 113 l / min- Број на..

Пневматска осцилаторна полирка 150mm

OMEGA air

Пневматска осцилаторна полирка 150mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2506877 - Пневматска осцилаторна полирка 150mmТехничка информација- Димензија на дискот: 150 mm- Работен притисок: 6,2 бари- Потрошувачка на воздух: 250 l / min- Број на вртежи: 1...

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)