CLEAN CRAFT

Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraft

CLEAN CRAFT

Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraft

23,600ДЕН. 24,999ДЕН. без ДДВ: 20,000ДЕН.

3110058 - Проточна бензинска пумпа за вадење вода SWP 80 - CleanCraftТехничка информација:- Пумпа за валкана вода- Максимално пумпање 966 l/min,- Притисок на пумпање 2,6 бари,..

Рачна метларка HKM 700 - CleanCraft

CLEAN CRAFT

Рачна метларка HKM 700 - CleanCraft

15,000ДЕН. без ДДВ: 12,712ДЕН.

3110046 - Рачна метларка HKM 700 - CleanCraftТехничка информација:- Ширина со четка 700 mm,- Контејнер од 20 l- Димензии 680 * 580 * 1000 mm,- Тежина 10 кг,- 2 странични четки..

Рачна метларка HKM 801 - CleanCraft

CLEAN CRAFT

Рачна метларка HKM 801 - CleanCraft

22,000ДЕН. без ДДВ: 18,644ДЕН.

3110160 - Рачна метларка HKM 801 - CleanCraftТехничка информација:- Ширина со четка 800 mm,- Контејнер од 30 l- Димензии 860 * 680 * 330 mm,- Тежина 13 кг,- 2 странични четки-..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)