Полначи за батерии

Полначи за батерија, акумулатори за алати

Брз полнач 20V

FERM power tools

Брз полнач 20V

999ДЕН. без ДДВ 847ДЕН.

CDA1137 - Брз полнач 20VСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или ..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)