Акумулаторски дупчалки

Акумулаторски дупчалки

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

CDM1134 - Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH (една батерија)Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 16V Li-lon (1.5Ah)- Максимален вртежен момент..

Акумулаторска дупчалка 20V

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V

2,856ДЕН. 3,499ДЕН. без ДДВ 2,420ДЕН.

-18%

CDM1143 - Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)Спецификации- Максимален вртежен момент: 45Nm- Брзина на празен од 1: 0-8.250min.- Брзина на празен од 2: 0-30.00min.- Стезни поз..

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

FERM industrial

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

CDM1141P - Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AHСпецификации- Напон на полначот: 230-240V~, 50Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-Ion (2.0Ah)- Брзина на празен од: 0-450 & 0-1.700/m..

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

4,720ДЕН. 4,999ДЕН. без ДДВ 4,000ДЕН.

-6%

CDM1158 - Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (вклучено батерија и полнач во куфер)Спецификации- Максимален вртежен момент: 26Nm- Брзина на празен од 1: 0-350min.- Брзина на празен ..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)