Акумулаторски одвртувачи/завртувачи

Акумулаторски одвртувачи и завртувачи

Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH

FERM power tools

Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

CDM1132 - Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот:3.6V Li-lon (1.3Ah)- Максимален вртежен моме..

Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

CDM1135 - Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 4V Li-lon (1.5Ah)- Макс.вртежен момент: 4Nm- ..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)