Акумулаторски ударни одвртувачи/завртувачи

Акумулаторски ударни одвртувачи и завртувачи

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AH

FERM power tools

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AH

15,999ДЕН. без ДДВ 13,558ДЕН.

CDM1127 - Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 18V Li-lon (4.0Ah)- Максимален вртежен моме..

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AH

FERM industrial

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AH

13,999ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

CDM1142P - Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 20V - 2.0AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V~, 50-60Hz, 50W- Напон на акумулаторот: 20V Li-Ion (2.0Ah)- Брзина на празен..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)