Апарати за заварување

Апарати за заварување

Апарат за заварување 40 - 100A

FERM power tools

Апарат за заварување 40 - 100A

5,900ДЕН. 12,499ДЕН. без ДДВ 5,000ДЕН.

-53%

WEM1042 - Апарат за заварување 40 - 100AСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Струја за заварување 40-100A- Дебелина електрода 1.6 - 2.5- Кабел за варење 2.1m- Заземјување 1.5mОпис- Инд..

Апарат за заварување 55 - 160A

FERM power tools

Апарат за заварување 55 - 160A

13,999ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

WEM1035 - Апарат за заварување 55 - 160AСпецификации- Напон 230/400V, 50Hz- Струја за заварување 400V max/160A 2 30V max/140A- Дебелина електрода 2.0 - 4.0- Кабел за варење 2.1m- З..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)