Електрични дувалки

Електрични дувалки

Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35L

FERM power tools

Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35L

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

LBM1009 - Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35LСпецификации:  - Напон: 220-240V˜, 50/60Hz - Моќност: 3000W - Брзина на празен од: 0-14.000/min.   - ..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)