AERSERVICE equipments

Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403

AERSERVICE equipments

Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403

600,000ДЕН. без ДДВ: 508,475ДЕН.

AER - Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403Техничка информација:- Модел: SE-403- Влезен напон: 230V- Моќност: 160W- Број на вентилатори: 3 - Проток ..

Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403

AERSERVICE equipments

Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403

360,000ДЕН. без ДДВ: 305,085ДЕН.

AER - Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403Техничка информација:- Модел: SO-403- Влезен напон: 230V- Моќност: 160W- Број на вентилатори: 3 - Проток на возд..

Озон генератор SО-20

AERSERVICE equipments

Озон генератор SО-20

40,000ДЕН. без ДДВ: 33,898ДЕН.

AER Озон генератор SО-20Техничка информација:- Влезен напон: 230 V- Моќност: 120 W- Емисии на озон: 20 g/h - 20 грамски озонер- Работна температура: -20 ° C / + 40 ° C- Ниво на буч..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)