FERM power tools

Аголна брусилка 2500W - 230mm

FERM power tools

Аголна брусилка 2500W - 230mm

6,999ДЕН. без ДДВ: 5,931ДЕН.

AGM1088 - Аголна брусилка 2500W - 230mm Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2500W- Дијаметар: 230mm- Брзина на празен од: 6.500/min.- Навој: M14Опис- Електронска рес..

Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

FERM power tools

Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

4,499ДЕН. без ДДВ: 3,813ДЕН.

AGM1125 - Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm (без батерија)Спецификации- Дијаметар на дискот: Ø 115 mm- Брзина на празен од: 8.000/min- Вртежен момент: 3.5 Nm- Вретено навој..

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH

3,499ДЕН. без ДДВ: 2,965ДЕН.

CDM1134 - Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5AH (една батерија)Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 16V Li-lon (1.5Ah)- Максимален вртежен момент..

Акумулаторска дупчалка 20V

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V

2,856ДЕН. 3,499ДЕН. без ДДВ: 2,420ДЕН.

CDM1143 - Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)Спецификации- Максимален вртежен момент: 45Nm- Брзина на празен од 1: 0-8.250min.- Брзина на празен од 2: 0-30.00min.- Стезни поз..

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

4,720ДЕН. 4,999ДЕН. без ДДВ: 4,000ДЕН.

CDM1158 - Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (вклучено батерија и полнач во куфер)Спецификации- Максимален вртежен момент: 26Nm- Брзина на празен од 1: 0-350min.- Брзина на празен ..

Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V

FERM power tools

Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V

3,324ДЕН. 3,999ДЕН. без ДДВ: 2,817ДЕН.

RSM1020 - Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V (без батерија)Спецификации- Брзина на празен од: 0-3.000/min- Движење на сечилото на пила: 22mm- Нето тежина: 1.7 kgОпис- LED..

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AH (Brushless Motor)

FERM power tools

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AH (Brushless Motor)

12,999ДЕН. без ДДВ: 11,016ДЕН.

CDM1138 - Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0AH (Brushless Motor)Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-lon (2.0Ah)- Максимален вртеж..

Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

FERM power tools

Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

6,999ДЕН. без ДДВ: 5,931ДЕН.

HTM1002 - Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mmСпецификации- Напон на полначот: 220-240V˜, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 20V-2.0Ah (Li-Ion)- Должина на сечилото: 580mm- Максим..

Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH

FERM power tools

Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH

2,499ДЕН. без ДДВ: 2,118ДЕН.

CDM1132 - Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V - 1.3AH Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот:3.6V Li-lon (1.3Ah)- Максимален вртежен моме..

Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH

2,499ДЕН. без ДДВ: 2,118ДЕН.

CDM1135 - Акумулаторски одвртувач/завртувач 4V - 1.5AH Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 4V Li-lon (1.5Ah)- Макс.вртежен момент: 4Nm- ..

Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AH

3,499ДЕН. без ДДВ: 2,965ДЕН.

GGM1003 - Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 7.2V Li-lon (1.5Ah)- Време на полнење: 1 час- Стапче..

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AH

FERM power tools

Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AH

15,999ДЕН. без ДДВ: 13,558ДЕН.

CDM1127 - Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач 18V - 4.0AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 18V Li-lon (4.0Ah)- Максимален вртежен моме..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 84 (7 страна/и)