Комбинирани чекани

Комбинирани електрични чекани со повеќе функции - СДС МАКС, ПЛУС итн.

Комбиниран ударен чекан 1100W - 6.6KG SDS MAX

FERM industrial

Комбиниран ударен чекан 1100W - 6.6KG SDS MAX

19,999ДЕН. без ДДВ 16,948ДЕН.

HDM1043P - Комбиниран ударен чекан 1100W - 6.6KG SDS MAX (3 функции)Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1.100W- Удари во минута: 300-760/min.- Футер: SDS-max- Ударн..

Комбиниран ударен чекан 1500W - SDS PLUS

FERM power tools

Комбиниран ударен чекан 1500W - SDS PLUS

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

HDM1037 - Комбиниран ударен чекан 1500W - SDS PLUS - 4 функцииСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1500W- Брзина на празен од: 0-950/min.- Удари во минута: 0-4.4000/m..

Комбиниран ударен чекан 800W - SDS PLUS

FERM industrial

Комбиниран ударен чекан 800W - SDS PLUS

7,999ДЕН. без ДДВ 6,779ДЕН.

HDM1038P - Комбиниран ударен чекан 800W - SDS PLUS - 4 функцииСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 800W- Брзина на празен од: 0-1.250/min.- Удари во минута: 0-5.500/..

Комбиниран ударен чекан 850W - SDS PLUS

FERM power tools

Комбиниран ударен чекан 850W - SDS PLUS

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

HDM1028 - Комбиниран ударен чекан 850W - SDS PLUS - 3 функцииСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 850W- Брзина на празен од: 900/min.- Удари во минута: 4.000/min.- Фу..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)