Стабилни циркулари

Стабилни циркулари за сечење

Стабилен циркулар 1800W - 250mm

FERM power tools

Стабилен циркулар 1800W - 250mm

21,999ДЕН. без ДДВ 18,643ДЕН.

TSM1033 - Стабилен циркулар 1800W - 250mmСпецификации- Напон: 220-240V, 50Hz- Моќност: 1.800W- Брзина на празен од: 4.700/min.- Регулација на пила: 0-45°- Макс.капацитет на сечење:..

Стабилен циркулар 800W - 200mm

FERM power tools

Стабилен циркулар 800W - 200mm

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

TSM1036 - Стабилен циркулар 800W - 200mmСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 800W- Брзина на празен од: 2.950/min.- Димензија: 505x373mm- Дијаметар на пила: 200mm- Отвор: 16mm..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)