Прибор и опрема за правосмукалки

Прибор и опрема за правосмукалки

Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња

999ДЕН. без ДДВ 847ДЕН.

3509799 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња..

Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

3509784 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња..

Вреќа за прашина за правосмукалка VC20L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC20L - 5 парчиња

799ДЕН. без ДДВ 677ДЕН.

3512187 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC20L - 5 парчиња..

Вреќа за прашина за правосмукалка VC80L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC80L - 5 парчиња

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

3512188 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC80L - 5 парчиња..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)