Пневматски црева

Пневматски црева за компресори

Пневматско црево 10 метра - 8bar

FERM power tools

Пневматско црево 10 метра - 8bar

1,499ДЕН. без ДДВ 1,270ДЕН.

ATA1027 - Пневматско црево 10 метра - 8bar Спецификации- Универзални конектори/DIN- Спојки- 10 метра плетено црево- 8 бари..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

2504882 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

2504883 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра..

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

,2504891 - Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)