Вертикални клипни компресори

Вертикални клипни компресори со ременски погон за оптимална работа на моторот

Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

110,000ДЕН. без ДДВ 93,220ДЕН.

1400986 - Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

150,000ДЕН. без ДДВ 127,119ДЕН.

1401240 - Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

80,000ДЕН. без ДДВ 67,797ДЕН.

2056469 - Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 330- Вртежи во мин..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)