Полначи и стартери за акумулатори

Полначи и стартери за акумулатори

Полнач за акумулатори 6V - 12V

FERM power tools

Полнач за акумулатори 6V - 12V

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

BCM1021 - Полнач за акумулатори 6V - 12VСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Моќност M ax. 110W- Капацитет на батерија Min. 20Ah - Max. 75AhОпис- Амперметар- 6/12V полнењеВклучено- Ком..

Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12V

FERM power tools

Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12V

6,499ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

BCM1020 - Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12VСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Моќност Max. 400W- Брзо полнење 12A/100S 6A/180S- Нормално полнење 6/12V DC, 2AОпис- Транспортна ра..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)