ГАРДЕН ПРОГРАМА

ГРАДИНАРСКИ АЛАТИ - ГАРДЕН ПРОГРАМА  

Подобри го барањето


Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

FERM power tools

Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mm

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

HTM1002 - Акумулаторски ножици 20V - 2.0AH - 580mmСпецификации- Напон на полначот: 220-240V˜, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 20V-2.0Ah (Li-Ion)- Должина на сечилото: 580mm- Максим..

Електричен тример 350W - 250mm

FERM power tools

Електричен тример 350W - 250mm

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

GTM1002 - Електричен тример 350W - 250mmСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 350W- Ширина на косење: 250mm- Брзина на празен од: 0-11.500/min.- Дебелина на конец: 1.2m..

Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35L

FERM power tools

Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35L

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

LBM1009 - Електрична дувалка/всисувач 3000W - 35LСпецификации:  - Напон: 220-240V˜, 50/60Hz - Моќност: 3000W - Брзина на празен од: 0-14.000/min.   - ..

Електрична косилка 1100W - 320mm

FERM power tools

Електрична косилка 1100W - 320mm

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

LMM1011 - Електрична косилка 1100W - 320mmСпецификации- Напон: 230V˜, 50Hz- Моќност: 1100W- Ширина на косење: 320mm- Брзина на празен од: 0-3.300/min.- Висина на косење (3 нивоа) 2..

Електрични ножици 550W - 510mm

FERM power tools

Електрични ножици 550W - 510mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

HTM1003 - Електрични ножици 550W - 510mmСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 550W- Должина на сечилото: 510mm- Максимална дебелина на сечење: 20mm- Тежина: 4.0kg..

Перач под висок притисок 1400W - 110bar

FERM power tools

Перач под висок притисок 1400W - 110bar

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

GRM1022 - Перач под висок притисок 1400W - 110barСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 1400W- Максимален притисок: 110Bar- Проток на вода (литри на час): 390L/H- Тежина..

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

16,999ДЕН. без ДДВ 14,406ДЕН.

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 RТехничка информација:- Моќност: 2100 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 170 бари- Макс. проток на вода: 7,67 l / h- Дозволен..

Перач под висок притисок 2200W - 170bar

FERM power tools

Перач под висок притисок 2200W - 170bar

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

GRM1026 - Перач под висок притисок 2200W - 170barСпецификации- Напон: 220-240V˜, 50/60Hz- Моќност: 2200W- Максимален притисок: 170Bar- Проток на вода (литри на час): 450L/H- Старт/..

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

26,999ДЕН. без ДДВ 22,881ДЕН.

2300575 - Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 RТехничка информација:- Моќност: 2700 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 195 бари- Макс. проток на вода: 558 l..

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

36,999ДЕН. без ДДВ 31,355ДЕН.

2300675 - Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 RТехничка информација:- Моќност: 3200 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 225 бари- Макс. проток на вода: 590 l..

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

99,999ДЕН. без ДДВ 84,745ДЕН.

2301025 - Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150Техничка информација:- Макс. работен притисок: 150 бари- Проток: 430 l / h- Макс. температура на водат..

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

149,999ДЕН. без ДДВ 127,118ДЕН.

2301026 - Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160Техничка информација:- Макс. притисок: 160 бари- Работен притисок: 40-130 бари- Проток: 240-500 l / h-..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 27 (3 страна/и)