OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња

999ДЕН. без ДДВ: 847ДЕН.

3509799 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC30L - 5 парчиња..

Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња

OMEGA air

Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња

1,999ДЕН. без ДДВ: 1,694ДЕН.

3509784 - Вреќа за прашина за правосмукалка VC50L - 5 парчиња..

Индустриска правосмукалка VC30L - 1600W

OMEGA air

Индустриска правосмукалка VC30L - 1600W

11,999ДЕН. без ДДВ: 10,169ДЕН.

2300599 - Индустриска правосмукалка VC30L - 1600WТехнички опис- Моќност: 1.600 W- Напон: 230V / 50H- Вшмукување вакуум: 18.000 Pa- Проток на вшмукување: 45 l / s- Синхронизиран ште..

Индустриска правосмукалка VC50L - 1600W

OMEGA air

Индустриска правосмукалка VC50L - 1600W

17,999ДЕН. без ДДВ: 15,253ДЕН.

2300596 - Индустриска правосмукалка VC50L - 1600WТехнички опис- Моќност: 1.600 W- Напон: 230V / 50Hz- Вшмукување вакум: 18.000 Pa- Проток на вшмукување: 45 l / s- Синхронизиран ште..

Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10bar

110,000ДЕН. без ДДВ: 93,220ДЕН.

1400986 - Компресор вертикален JPN 540/200 - 3KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

OMEGA air

Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11bar

150,000ДЕН. без ДДВ: 127,119ДЕН.

1401240 - Компресор вертикален JPN 650/270 - 4KW - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

OMEGA air

Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10bar

80,000ДЕН. без ДДВ: 67,797ДЕН.

2056469 - Компресор вертикален со тркала, преносен MA BVI 90/330 - 2.2KW - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 330- Вртежи во мин..

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

10,000ДЕН. без ДДВ: 8,475ДЕН.

1400918 - Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

13,000ДЕН. без ДДВ: 11,017ДЕН.

1400919 - Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 210- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

33,000ДЕН. без ДДВ: 27,966ДЕН.

1400921 - Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 400- Моќност на моторот (kW): 2.2- Ел. врска..

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox

OMEGA air

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox

0ДЕН. без ДДВ: 0ДЕН.

10001135 - Компресор клипен за бензински станици  BS steber inoxТехничка информација:BS steber inox..

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox 1

OMEGA air

Компресор клипен за бензински станици - BS steber inox 1

0ДЕН. без ДДВ: 0ДЕН.

10001136 - Компресор клипен за бензински станици  BS steber inox 1Техничка информација:BS steber inox..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 91 (8 страна/и)