ТРАНСПОРТНИ КОЛИЧКИ

ТРАНСПОРТНИ КОЛИЧКИ ЗА ТЕРЕТ

Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KG

FERM power tools

Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TTM1027 - Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KGСпецификации- Максимален товар: 150kg- Димензија: 734x480mm- 2 подвижни тркала- 2 фиксни тркалаОпис- Гумени тркал..

Работна маса на расклопување 150KG

FERM power tools

Работна маса на расклопување 150KG

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

WBM1004 - Работна маса на расклопување 150KGСпецификации- Максимален капацитет на носивост: 150kg- Висина на масата: 780mm- Димензии кога масата е отворена: 605x635x780mm- Дим..

Транспортна количка за терет - HT130

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT130

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

Ново

2506772 - Транспортна количка за терет - HT130Техничка информација:- Максимално оптоварување: 130 kg- Димензии на панелот: 486 x 350 mm- Дијаметар на тркалото: 174 mm- Димензи..

Транспортна количка за терет - HT68

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT68

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

Ново

2506770 - Транспортна количка за терет - HT68Техничка информација:- Максимално оптоварување: 60 kg- Димензии на панелот: 286 x 240 mm- Дијаметар на тркалото: 174 mm- Димензии ..

Транспортна количка за терет - HT90

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT90

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

Ново

2506771 - Транспортна количка за терет - HT90Техничка информација:- Максимално оптоварување: 90 kg- Димензии на панелот: 385 x 245 mm- Дијаметар на тркалото: 150 mm- Димензии ..

Транспортна количка за терет MAX - 225KG

FERM power tools

Транспортна количка за терет MAX - 225KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TTM1028 - Транспортна количка за терет MAX - 225KGСпецификации- Максимален товар: 225kg- Димензија: 1.130x545x430mm- Дебелина плоча: 3.5mmОпис- Tркала со топчесто лежисште- Стабилн..

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)